Lasagne ala Carrå
Lasagne ala Carrå
1kg Köttfärs
1 passerad tomat
1dl vatten
Lasagne plattor (18st)
2 stora creme fraiche (5dlx2)
1 stor keso
1 påse riven ost
Kryddor, salt, svartpeppar, kött och grill krydda, basilika, timjan
1. Stek köttfärsen tillsammans med kryddor, passerad tomat och vatten.
2. Smörj en stor ungsplåt och lägg 6 plattor i botten.
3. Ta hälften av köttfärsen och häll på plattorna.
4. Blanda creme fraiche, keso och riven ost (spar lite riven ost till översta lagret)
5. Häll creme fraiche blandningen (en tredjedel) över köttfärsen.
6. Lägg ytterligare 6 plattor och häll resten av köttfärsen på plattorna sedan hälften av creme fraiche blandningen.
7. Lägg ytterligare 6 plattor på och resten av creme fraiche blandningen och riven ost toppa med basilika!
In i ugnen på 200 grader i ca 40-50 min
Servera med en god sallad Smaklig måltid!
